Day 2 Part II
Door: Margot en Susan
Blijf op de hoogte en volg Margot en Susan
13 Juli 2012 | Frankrijk, Éguzon-Chantôme
Het weer heeft de hele middag nog aangehouden. Na het avondeten (lees: stokbrood, stokbrood en stokbrood. Frans dus) leek het op te houden en toen zijn we dus snel naar het afwasgebouw gelopen. Wij afwassen, een makkie zou je denken. Totdat Susan de dop van de afwasmiddel er helemaal aftrok en overal afwasmiddel lag, behalve in het teiltje natuurlijk. Gelukkig hebben we alles kunnen opruimen en waren we de enige, dus een schaamte momentje was niet nodig. Daarna zijn we snel weer de caravan ingegaan en hebben we de laptop er weer bij gepakt. We gamen thuis echt nooit, geloof me, spelletjes heb ik al super lang niet meer gedaan, maar sinds vanmiddag zijn we verslaafd. Facebook, twitter, tumblr, zelfs weheartit werd saai; tijd voor games dus. Jammer genoeg werden we gestoord door de jongen van de overkant (naam onbekend) want blijkbaar hadden wij liedjes voor de kinderdisco meegenomen. ‘Uhh ja?’ Ze verwachtten dus dat wij naar de kinderdisco kwamen, net toen we lekker in onze game zaten, zo jammer. Wij snel de schoenen aan, cd mee en hup naar de boerderij waar de kinderdisco was. De laptop waar die muziek op werd gedraaid kwam letterlijk uit 1999, zoals ‘de jongen van de overkant’ ook al zei. Voor mensen van het Vechtdal College; het was zo’n grijze, dell laptop van school. Die dingen zijn super sloom, helemaal vierkant en sommige toetsen ontbreken, komt het je al bekend voor? Halverwege de kinderdisco liep die laptop dus ook helemaal vast. Alle kinderen dachten toen dus ook dat de kinderdisco afgelopen was en toen de laptop weer gemaakt was, waren er nog maar 3 kinderen over, op en top feest. Half 10 was die kinderdisco afgelopen en liepen Susan en ik weer naar huis. Veel was er niet aan en wat verlangen wij naar een echt avondje uit, niet een avondje uit op muziek van k3. Dus voor de mensen die vanavond wel uitgaan en niet in een caravan met natte voortent zitten, have funnnnn!
Morgen weer een vrije dag, maar wel een markt in het dorpje. Dus dan gaan wij even als ware toeristen het dorpje in. Niet als het regent trouwens, dan maken we er wel weer een game dagje van.
toedelooeeeee motherfuckkerssssss (voor de mensen die niet weten waar ik het over heb, en serieus dan heb je dus niet genoeg films gekeken, dan moet je even dit linkje bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=AXfUrT0mthU )
liefssss, Margot & Susan
13 Juli 2012 - 20:59
Bart-Jan:
toedeldeloe modderfukkurs
nou kan ik niet slapen. -
13 Juli 2012 - 21:30
Joost:
margot, je bent gameverslaafd -
14 Juli 2012 - 08:01
Watsina:
Meiden houd goede moed.
Hier in Ommen is het ook pet weer.
Volgende week wordt het vast beter.
Ben overigens blij dat die "enge" man achteraf toch niet zo "eng"was.
Leuke verslagen Margot! -
14 Juli 2012 - 19:43
Susan En Bart-Jan:
Wanneer komt het volgende verslag?
we zijn erg benieuwd!